Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi’nin bu sayısından itibaren “Kitap Tanıtımı” başlığı altından turizm literatürüne katkı yapan öncü ve örnek alınabilecek kitapları tanıtan yazılara yer vereceğim.
Bu sayıda Marianna Yerasimos’un yazdığı ve üçüncü baskısı Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar ve Sistematik Dizin) kitabını tanıtmaya çalışacağım.
Kozak, N. (2022). Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar ve Sistematik Dizin). Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 33(2), 155-160. https://doi.org/10.17123/atad.1186731
AMA
Kozak N. Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar ve Sistematik Dizin). Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Aralık 2022;33(2):155-160. doi:10.17123/atad.1186731
Chicago
Kozak, Nazmi. “Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar Ve Sistematik Dizin)”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 33, sy. 2 (Aralık 2022): 155-60. https://doi.org/10.17123/atad.1186731.
EndNote
Kozak N (01 Aralık 2022) Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar ve Sistematik Dizin). Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 33 2 155–160.
IEEE
N. Kozak, “Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar ve Sistematik Dizin)”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 33, sy. 2, ss. 155–160, 2022, doi: 10.17123/atad.1186731.
ISNAD
Kozak, Nazmi. “Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar Ve Sistematik Dizin)”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 33/2 (Aralık 2022), 155-160. https://doi.org/10.17123/atad.1186731.
JAMA
Kozak N. Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar ve Sistematik Dizin). Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2022;33:155–160.
MLA
Kozak, Nazmi. “Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar Ve Sistematik Dizin)”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 33, sy. 2, 2022, ss. 155-60, doi:10.17123/atad.1186731.
Vancouver
Kozak N. Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Yemek Kültürü (Yorumlar ve Sistematik Dizin). Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2022;33(2):155-60.