Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Elif Esma Karaman
Elif Esma Karaman
Dr. Öğretim Görevlisi
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Kültürü
Mutfak Sanatları
Aşçılık
Dünya Mutfakları
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Kurum
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE ÇORBALARDAKİ UMAMİ BİLEŞİKLER
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1719
0
ATIF
1
FAVORİ
1719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
, Zehra Bulut,
Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
102
0
FAVORİ
102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE ÇORBALARDAKİ UMAMİ BİLEŞİKLER
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1719
1
FAVORİ
1719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Melike Özkan
,
Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.902792
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
671
0
FAVORİ
671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN ÇİĞ BESLENME (RAW FOOD) ALGILARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3277
0
FAVORİ
3277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Melike Özkan
,
Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.902792
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
671
1
ATIF
0
FAVORİ
671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat