avatar
Güzin Kaban Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 3
8 Yayın
9 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

407

Yayınlar

0

60

1

407

0

1753

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 491

0

491

0

614

0

2025

0

2053

Fermente Sosislerde Uçucu Bileşikler
Yazarlar: Güzin Kaban , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1649

0

1649

Yayınlar

1

0

1753

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 491

1

0

491

1

0

2053

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.