avatar
Jamila Smanalieva Prof. Dr. Kyrgyz State Technical University namend after I Razzakov
Yayın 7 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 4
7 Yayın
12 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

Kyrgyz State Technical University namend after I Razzakov

Yayınlar

Kırgızistan'ın Sarı-Çelek Biyosfer Rezervinden Toplanan Bal Örneklerinin Botanik Kökeninin ve Fizikokimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Nazgül Ishenbaeva, Mukarama Musulmanova, Jamila Smanalıeva
Yayın Bilgisi: 2024 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1423188
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14

0

14

0

191

0

689

0

741

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1049

0

1049

Investigation of Fatty Acid Composition, Thermal and Rheological Behavior of Yak, Cow and Horse Fats
Yazarlar: Jamila Smanalieva , Zhyldyzai Ozbekova , Asylbek Kulmyrzaev, Peter Fischer
Yayın Bilgisi: 2019 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1046

0

1046

Yayınlar

1

0

741

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1049

4

0

1049

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.